Valencia CF05 marzo 2022

CRÒNICA | Victòria del Valencia CF davant el Granada CF (3-1)

Els gols de Guedes, Maxi Gómez i Carlos Soler consoliden el bon moment de l'equip, que suma tres punts importants per a créixer en LaLiga

Victòria del Valencia CF per 3 gols a 1 davant el Granada CF al Camp de Mestalla. Gonçalo Guedes, amb una cabotada a l'inici del segon temps, i Maxi Gómez, amb una altra rematada de cap minuts després, van encarrilar els tres punts per al Valencia CF en un partit competit de principi a fi i en el qual les jugades a pilota parada, servides totes dues per les botes de Carlos Soler, van ser determinants per als nostres. El ‘10’, precisament, tancaria el triomf anotant el tercer de penal a l'hora de partit i el Valencia CF consolida el moment positiu sumant tres punts importants en LaLiga.

El partit va començar amb un serial d'oportunitats en totes dues porteries durant els primers minuts de joc, arribant a protagonitzar un parell d'accions seguides de perill el Granada CF, però Jaume Domènech va contindre a ratlla al conjunt visitant amb una primera gran intervenció. Perdria el Valencia CF a Lat per molèsties musculars, però l'equip va saber reaccionar a l'inrevés anímic, va redoblar esforços per a no experimentar cap baixada competitiva i, poc després, una bona combinació entre Marcos André i Yunus Musah va acabar amb el davanter brasiler estavellant la pilota contra el pal de la porteria del Granada CF.

El Valencia CF buscava constantment a Guedes per a obrir una clivella en la defensa del conjunt nassarita. El ‘7’ està en un gran moment de forma i de confiança, tal com va demostrar amb el golàs que va donar a l'equip el passe a la gran final de la Copa de S. M. el Rei, i l'equip el va buscar amb diferents canvis d'orientació. El domini altern de l'inici es mantindria durant tota la primera meitat i el Granada CF, amb una conducció individual de Luis Suárez, que va aprofitar una passada a l'espai, va generar un mà a mà que va traure molt bé Jaume Domènech, encara que l'àrbitre assenyalaria poc després posició de fora de joc de l'atacant rival.

Després del pas per vestuaris, l'equip va saltar a la gespa decidida a estrenar el marcador i en una jugada a pilota parada servida per Carlos Soler des de la banda dreta el València CF va anotar el 1-0 amb una cabotada de Guedes que va vindre precedit d'un gran desmarcatge al primer pal. Gran jugada d'estratègia que seria determinant… I que fet i fet no seria l'única. I és que només uns minuts després, un servei de cantonada va valdre a Maxi Gómez per a perforar la porteria rival amb una altra rematada de cap en una altra acció servida per Carlos Soler, autor de dues assistències.

El Granada CF retallaria distancies minuts després, però el ‘10’ tancaria el partit ràpidament sense donar opció al fet que es rearmara el rival transformant un penal provocat sobre Maxi Gómez, que a punt va estar de fer les delícies de Mestalla amb un tret des del centre del camp que no va entrar en la porteria per centímetres. Victòria important per a continuar creixent en LaLiga. Amunt!

Fitxa tècnica

3. VALENCIA CF: Jaume Domènech, Foulquier, Cömert, Hugo Guillamón, Lato (Jesús Vázquez, 5’), Racic, Yunus Musah (Bryan Gil, 73’), Carlos Soler (Cristhian Mosquera, 86’), Guedes, Marcos André (Hélder Costa, 86’) i Maxi Gómez (Hugo Duro, 73’).

1. GRANADA CF: Maximiano, Víctor Díaz (Quini, 76’), Germán, Torrente, Neva, Milla (Rochina, 76’), Montoro (Jorge Molina, 66’), Petrovic, Antonio Puertas (Darwin Machís, 65’), Luis Suárez (Matías Arezo, 76’) i Uzuni.

GOLS: 1-0 Guedes, 48’; 2-0 Maxi Gómez, 51’; 2-1 Uzuni, 56’; 3-1 Carlos Soler (p.), 61’.